Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال محمودزاده عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در رابطه با کارت زرد روز گذشته نمایندگان مجلس به سیدجواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی و پیام‌های این کارت زرد بهارستان به وزیر، گفت: به عقیده من این کارت زردی که نمایندگان مجلس آن هم با این رأی بالا و تقریبا دوبرابری نسبت به مخالفان به وزیر جهاد کشاورزی دادند، برای ایشان پیام داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در جریان رأی‌گیری و نتایجی که اعلام شد حدودا ۷۰ نفر از صحبت‌های ایشان قانع شدند و به نوعی با کارت زرد مخالف بودند اما در مقابل ۱۳۰ نفر از نمایندگان موافق کارت زرد بودند و این نشان می‌دهد که نمایندگان مجلس به‌شدت از عملکرد وزارت جهاد کشاورزی ناراضی هستند. این نارضایتی هم دلایلی دارد یکی از این‌ها بحث نهاده‌ها است، موضوعات دیگر هم شامل وضعیت کالاهای اساسی در بازار، گرانی سوخت و سایر نیازهای کشاورزی، مکانیزاسیون کشاورزی، بحث آبیاری تحت فشار و ... است. همه این‌هایی که من عرض کردم در کنار یکدیگر به همراه تخلفاتی که در سازمان تعاون روستایی رخ داده دست به دست هم دادند تا نمایندگان به وزیر کارت زرد بدهند.

بیشتر بخوانید:

دومین کارت زرد مجلس به کابینه سیزدهم/ نمایندگان از توضیحات وزیر جهاد کشاورزی قانع نشدند

نماینده مجلس : رفاقت و صمیمت بسیار بالای مجلس با دولت ، مانع استضاح هاست / رویکرد نمایندگان به استیضاح کم‌کم در حال تغییر است

نماینده مردم مهاباد اضافه کرد: این مساله برای وزیر جهاد کشاورزی که خودش از بدنه مجلس بود، پیام دارد که چرا رفقای دیروز، امروز به شما این همه رأی منفی دادند؟ بهتر است آقای وزیر برود در خلوت خودش و از خود سوال کند که چرا با این رفقای دیروز که ایشان در زمان رأی اعتماد اصلا مخالف نداشت و با رأی بالایی انتخاب شد امروز به این وضعیت دچار شد که این اندازه رأی منفی به عملکردش می‌دهند، امیدواریم که این پیام را دریافت کند.

محمودزاده درباره عوامل این نارضایتی‌ها تصریح کرد: اگر آقای وزیر این پیام را دریافت کند، نیاز است که برای رفع آن در ساختار وزارت جهاد کشاورزی به خصوص در بحث معاونت‌ها و افراد تاثیرگذار تغییر ایجاد کند. همین حالا که ما صحبت می‌کنیم هیچکدام از معاونان ایشان غیر از یک نفر از بدنه وزارت جهاد کشاورزی نیستند و همه را از وزارت علوم و سایر دستگاه‌ها آورده است. زمانی که شما وزیری هستید که معاونان شما یک بخش را نمی‌شناسند، خودت به تنهایی هم نمی‌توانی این بخش بسیار وسیع را اداره کنی در واقع باید معاونت یک گوشه از کار را برعهده بگیرد و پیش ببرد؛ زمانی که معاونت‌ها از بدنه نیستند، بدنه با آن‌ها همکاری و همراهی نمی‌کند خب مطمئناً کار زمین‌گیر خواهد شد.

وی افزود: ما در طول تاریخ وزارت جهاد کشاورزی نداشتیم که پرسنل مجموعه بیاید بر علیه وزیر شعار بدهد که این را طی این مدت داشتیم، خب این نشان می‌دهد که نیروهای وزارت جهاد کشاورزی از این شیوه مدیریت آن‌ها به خط آخر رسیدند.

نماینده مردم مهاباد اضافه کرد: لذا این موضوعات که اشاره کردم پیام‌های جدی‌ای است به وزیر جهاد کشاورزی که این موضوع و مشکلات موجود را مدیریت کند، جلوی فساد را بگیرد و از نیروهای درونی وزارت جهاد کشاورزی که سال‌ها در این حوزه‌ها کار کرده و تلاش کردند استفاده کند تا بتواند این مجموعه بسیار مهم و کلیدی کشور را اداره کند.

محمودزاده درباره ذخایر کشور در حوزه کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی، گفت: علیرغم اینکه این‌ها (دولت) انکار می‌کنند اما من براساس تجربیاتی که دارم و سال‌ها در کمیسیون تخصصی و هیات رئیسه کمیسیون حضور داشتم می‌گویم که این‌ها بیش از ۲۰ روز در بحث نهاده‌های دامی و کشاورزی و کالاهای اساسی مانند گندم روغن برنج شکر و ... دخیره ندارند.

21217

کد خبر 1650655

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس یازدهم وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی کارت زرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۸۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگیری کامل سد و بند‌های خاکی شهرستان گراش


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گراش گفت: در پی بارش‌های اخیر علی رغم خسارت‌های وارد شده به کشاورزان،  میزان قابل توجهی آب در سازه‌های ذخیره آب شهرستان شهرستان ذخیره شد.
حسن مرادی افزود: این حجم آب ذخیره شده علاوه بر کنترل سیلاب، نقش مهمی در بهبود وضعیت سفره‌های آب زیر زمینی شهرستان دارد.
مرادی گفت: در بارش‌های اخیر، سد‌ها نقش به سزایی در کنترل سیلاب‌ها داشتند، بنابراین لازم است سالانه اعتبارات کافی برای ترمیم و نگهداری این سازه‌ها درنظر گرفته شود.
کارشناسان جهاد کشاورزی خسارت به مزارع، ابنیه و زیرساخت‌های کشاورزی گراش  را در سیل و طوفان اخیر ، بیش از ۲۶۶ میلیارد تومان برآورد کرده اند.
شهرستان گراش در جنوب فارس و در فاصله ۳۵۸ کیلومتری شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • پل خورگو وارد فاز اجرا شد
  • آبگیری کامل سد و بند‌های خاکی شهرستان گراش
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • برگزاری جشنواره پخت نان محلی در شهرستان اهر