Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد خزایی» روز شنبه همزمان با هفته جهادکشاورزی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به طرح مردمی سازی یارانه ها، اظهار کرد: با وجود حذف ارز ترجیحی، دولت و جهاد کشاورزی از دامدار و مرغدار با ارایه نهاده دامی و تسهیلات خرید نهاده و نیز خرید محصول تولیدی مازاد حمایت می کند.

مدیر جهاد کشاوری کنگاور در ادامه از پرداخت ۱۱۰ میلیاردریال تهسیلات بند الف تبصره ۱۸ برای سرمایه در گردش و ثابت واحد های تولیدی بخش کشاورزی این شهرستان خبر داد و گفت: سهم شهرستان ها از این اعتبار شناور است و هر شهرستانی به نسبت ظرفیتی که در این بخش دارد می‌تواند اعتبار دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با اشاره به بهره برداری از یک واحد تولیدی خوراک دام به ظرفیت ۱۵ هزار تن در سال گذشته اظهار داشت: از یک طرح بسته بندی عسل و مشتقات آن نیز به ظرفیت ۵۵۰ تن بهره برداری شد.

خزایی همچنین توزیع برنج و گوشت قرمز یارانه‌ای با نرخ دولتی را در راستای ایجاد تعادل در بازار عنوان کرد و اظهار داشت: تاکنون ۴۶۰ تن برنج، هفت تن گوشت قرمز، ۳۶ تن مرغ منجمد، ۱۲۱ تن شکر و ۹۵ تن قند شکسته در بین مردم و محلات کم برخوردار توزیع شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه جهاد کشاورزی با تمام ظرفیت بازرسی و نظارت‌ها را در سطح بازار انجام می‌دهد و این اطمینان خاطر را به هم شهرستانی های می‌دهیم که آرامش بر بازار حاکم شود، اظهار داشت: تاکنون بیش از ۱۳۰ پرونده تخلف صنفی تشکیل شده است.

خزایی در ادامه با اشاره به توزیع ۲ هزار و ۶۸۳ تن خوراک دام بین دامداران، اضافه کرد: همچنین ۶ هزار تن انواع کودهای شیمیایی بین کشاورزان نیز توزیع شده است.

مدیر جهاد کشاورزی کنگاور در ادامه بیان داشت: سال گذشته بیش از ۸۰ هکتار از اراضی شهرستان کرمانشاه تحت پوشش سامانه‌های آبیاری تحت فشار قرار گرفته‌اند.

خزایی همچنین از جذب تعداد ۳۷ دستگاه تراکتور و ۱۵ دستگاه ادوات دنباله بند با استفاده از تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون برای افزایش توان مکانیزاسیون منطقه خبر داد.

این مسئول در خاتمه از رفع تداخل اراضی ملی و کشاورزی به مساحت ۷۶۷ هکتار خبر داد و خاطرنشان ساخت: ۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی از طریق دفاتر رسمی نیز سند دار شد.

کنگاور از ۱۶ هزار هکتار اراضی آبی، ۲۶ هزار هکتار اراضی دیم و سه هزار و ۵۰۰ هکتار باغات برخوردار است.

کنگاور با ۷۶ هزار نفر در ۹۴ کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده است.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی بانک کشاورزی کشاورزی کنگاور دامدار هدفمندی یارانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی بانک کشاورزی کشاورزی تسهیلات بانکی بانک کشاورزی کشاورزی کنگاور دامدار هدفمندی یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۱۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد

رحیم الهیاری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی ایلام اظهار کرد: مبارزه شیمایی در سطح حدود ۲۱۲ هزار هکتار از مزارع استان علیه علف‌های هرز، ۹۴ هزار هکتار علیه آفات و ۵۷ هزار هکتار علیه بیماری‌ها از جمله زنگ زرد انجام شده است.

وی افزود: این میزان عملیات مبارزه با آفات در سطح مزارع استان، با تلاش مستمر شبکه‌های مراقبت و اطلاع رسانی به موقع به طُرق مختلف از جمله استفاده از ظرفیت فضای مجازی، نصب بنر، ارسال پیامک انبوه، صدور اطلاعیه، بروشور و پوستر‌های آموزشی - ترویجی با هدف ترغیب کشاورزان به انجام به موقع مبارزه شیمیایی با عوامل خسارت‌زا در اراضی زراعی انجام شد.

الهیاری ادامه داد: در سال زراعی جاری، برای کاهش خسارت ناشی از عوامل خسارت‌زای محصولات زراعی بخصوص گندم، ۲۶ گروه، در قالب شبکه‌های مراقبت و پیش آگاهی، متشکل از کارشناسان حفظ نباتات و حوزه تولیدات گیاهی شهرستان‌ها و مدیریت حفظ نباتات استان، مزارع را پایش و به محض مشاهده عوامل خسارت‌زا شامل آفات، بیماری و علف‌های هرز، با اطلاع‌رسانی گسترده به کشاورزان، مانع از بروز خسارت به این قشر زحمتکش و آسیب پذیر می‌شوند.

وی اضافه کرد: با وجود بارندگی‌های فراوان زمستان و بهار و مهیا شدن شرایط برای بروز و اپیدمی بیماری‌های قارچی مخصوصاً زنگ زرد در مزارع غلات، با مشارکت کشاورزان و اجرای توصیه‌های فنی کارشناسان حفظ نباتات استان، بیماری خطرناک زنگ زرد و سایر بیماری‌های قارچی به شکل مطلوب و رضایت بخشی کنترل شده و از بروز خسارت به کشاورزان و کاهش تولید جلوگیری به عمل آمد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان ایلام یادآور شد: با توجه به اینکه استان ایلام و شهرستان دهلران به عنوان پنجره ورودی زنگ زرد به کشور شناخته می‌شود، اما کنترل به موقع این بیماری مانع از توسعه زنگ زرد شد.

به گفته وی پیش بینی می‌شود باتوجه به عملیات‌های به موقعی نظیر پایش، مراقبت و مبارزه در گندم‌زار‌های استان، نه تنها کاهش عملکرد در مزارع گندم رخ ندهد بلکه عملکرد مساوی و حتی بیشتر از سال گذشته در استان داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان